Cofely


  • +31 (0)30 65 69 400.

Over Cofely, onderdeel van ENGIE

Cofely wil als leider in de energietransitie een wereld helpen realiseren waarin duurzame energie beschikbaar en betaalbaar is voor iedereen. Een samenleving waarbinnen energie op een duurzame en decentrale manier wordt geproduceerd, verbruikt en uitgewisseld.

Vanuit deze ambitie stellen wij met onze expertise in technologie en ICT-oplossingen bedrijven, overheden en zelfs bewoners in staat om efficiënter met energie om te gaan en duurzame energiebronnen optimaal te benutten. Dat doen wij o.a. in het samenwerkingsverband The Green Quest, waarin we bedrijven adviseren op het gebied van duurzame ontwikkeling, met de energietransitie in het bijzonder. Maar we ontwikkelen ook innovatieve technische oplossingen en software die bedrijven en bewoners helpen anders om te gaan met energie.

Zo hebben wij een Home Energy Management Systeem ontwikkeld waarmee bewoners de door hunzelf opgewekte energie kunnen opslaan in hun auto, om vervolgens middels een app zelf te bepalen wanneer ze het gebruiken voor hun huishouden, en helpen wij bedrijven gemakkelijk energie te besparen door inefficiënties in het pand te detecteren met behulp van slimme software.

We zijn trots op onze innovatieve oplossingen zoals hierboven, maar realiseren ons tegelijkertijd dat we nog maar aan het begin staan van de energietransitie. Daarom maken wij als hoofdsponsor van het Smart Cities Event by TVVL de lezing van Jeremy Rifkin graag mede mogelijk en hopen zo de ontwikkeling van de energietransitie kracht bij te zetten. 

Terug naar boven