De derde industriële revolutie


De derde industriële revolutie

Jeremy Rifkin, econoom, schrijver en adviseur van zeer vooraanstaande leiders en organisaties, spreekt op woensdagmiddag 4 november 2015 tijdens het Smart Cities Event van TVVL in MediaPlaza, Jaarbeurs Utrecht. Rifkin spreekt daar over zijn visie op een duurzame economie, die middels zijn bestsellers ‘De derde industriële revolutie’ en ‘The zero marginal cost society’ door talloze wereldleiders is omarmd en onderschreven.

Dit exclusieve Smart Cities Event van TVVL is dé unieke kans om een presentatie bij te wonen van de internationale topautoriteit Rifkin over een duurzaam economisch model waarin internettechnologie en groene energie samen leiden tot ‘energie-internet’. Hierdoor kunnen mensen en bedrijven hun geproduceerde zonne-, wind- en geothermische energie met elkaar delen, zoals we nu via internet samen informatie creëren en delen.

Schrijf u, net als Daan van Vliet, Maxime Verhagen en Andy van den Dobbelsteen in voor het Smart Cities Event. Het event is bedoeld voor managers en -engineers die affiniteit hebben met gebouwgebonden installaties en voorzieningen en/of duurzaamheid. Toegangskaarten, verkrijgbaar vanaf €199,- (excl. BTW), zijn beschikbaar via www.smartcitiesevent.nl.

Adviseur van wereldleiders
Naast econoom en schrijver is Rifkin ook voorzitter van de Foundation on Economic Trends en adviseur van de Europese Commissie, het Europees Parlement en verschillende staatshoofden uit Europa en Azië. Hij adviseerde o.a. de Franse president Sarkozy, de Duitse bondskanselier Merkel en de Spaanse minister-president Zapatero. 

TVVL, hét platform voor mens en techniek, is er trots op een topautoriteit als Rifkin naar Nederland te hebben gehaald voor dit bijzondere event. De visie van Rifkin sluit namelijk naadloos aan op het TVVL jaarthema van 2016: ‘Beyond Smart Cities’. TVVL functioneert als platform voor kennisdeling, kennisontwikkeling en kennisoverdracht voor mensen die affiniteit hebben met gebouwgebonden installaties en voorzieningen. TVVL gelooft in de kracht van kennis als motor van technologische innovatie in de sector. Middels opleidingen, cursussen, handboeken, publicaties, lezingen en het TVVL Magazine is TVVL uitgegroeid tot een belangrijk en toonaangevend kennis- en opleidingsinstituut voor de installatiesector. 

  • E-mail

permalink

Logo Systemair
Logo Cofely
Logo Duurzaam Gebouwd
Terug naar boven