Uw unieke kans om topautoriteit Rifkin in Nederland te zien


Uw unieke kans om topautoriteit Rifkin in Nederland te zien

Schrijf u, net als Daan van Vliet, Maxime Verhagen en Andy van den Dobbelsteen in voor het Smart Cities Event van TVVL met prominente spreker Jeremy Rifkin. Dit unieke event vindt plaats op woensdag 4 november in MediaPlaza, Jaarbeurs Utrecht. Rifkin geeft daar zijn visie op een duurzame economie, die middels zijn bestseller 'De derde industriële revolutie' door talloze wereldleiders is omarmd en onderschreven.

Dit exclusieve Smart Cities Event is dé unieke gelegenheid om een presentatie bij te wonen van de internationale topautoriteit Rifkin, over een duurzaam economisch model waarin internettechnologie en groene energie samen leiden tot ‘energie-internet’. Hierdoor kunnen mensen en bedrijven hun geproduceerde zonne-, wind- en geothermische energie met elkaar delen, zoals we nu via internet samen informatie creëren en delen. Dit is de komende jaren uw enige kans Rifkin live te zien spreken over zijn visie op een duurzame economie!

Duurzaam Gebouwd biedt, als bevriende vereniging van TVVL, al haar nieuwsbrieflezers een korting aan t.w.v. € 50,-. Uw toegangskaart kost dan nog maar € 249,- in plaats van € 299,- (excl. BTW). Er is beperkt plaats, schrijf u daarom met de kortingscode SCEJRDGN snel in via www.SmartCitiesEvent.nl

Adviseur van wereldleiders
Naast econoom en schrijver is Rifkin ook voorzitter van de Foundation on Economic Trends en adviseur van de Europese Commissie, het Europees Parlement en verschillende staatshoofden uit Europa en Azië. Hij adviseerde o.a. de Franse president Sarkozy, de Duitse bondskanselier Merkel en de Spaanse minister-president Zapatero.

  • E-mail

permalink

Logo Cofely
Logo Duurzaam Gebouwd
Logo Systemair
Terug naar boven